To do’s in Middelburg

Je bent er! Wat nu?

Je bent aangekomen in een karaktervol rijksmonument, gebouwd in 1680. Bed Next Door staat in één van de leukste stadjes van Nederland! Middelburg wordt steeds populairder als locatie voor een stedentrip en dat is niet voor niets, Middelburg bruist!

We delen graag wat insider tips met onze gasten, zo kan jouw verblijf niet meer stuk! Er valt hier voor iedereen wat te beleven! Zo zijn er veel kleine hippe winkeltjes te vinden, kun je genieten van het lekkerste eten én bezoek je interessante musea. Bekijk je de stad liever vanaf boven? Beklim dan de Lange Jan.

Cultuur

Musea
en cultuur

Een absolute must visit tijdens een verblijf in Middelburg is de abdij, hier huist ook het Zeeuws Museum. Je vindt hier geen oude potscherven en grootmoeders servies, maar echte pronkstukken uit de regio.
Vergeet niet de wonderkamers op de bovenste verdieping te bezoeken, waar bijzondere objecten van over de hele wereld te bezichtigen zijn. Bezoek zeker niet alleen het Zeeuws Museum, er wordt wel eens grappend gezegd dat de stad meer galerijen dan cafés heeft. Op de eerste zondag van de maand openen diverse galerijen de deuren en kun je lekker rondsnuffelen. Aanraders zijn galerie Black Hill, Juul Kortekaas en De Roofprint Pers.

From Middelburg with love
Shop till you drop

Het zal je verbazen hoe divers het aanbod aan winkels is in Middelburg. Van de bekende ketens, die je vooral in de Lange Delft vindt, tot bijzondere winkeltjes in de zijstraatjes. Mis hierbij vooral de Sint Jansstraat, Herenstraat en Segeerstraat niet! Je kunt daar helemaal losgaan in vintage, tweedehands en antiekwinkels.

Foodies, opgelet!
gezellig high tea’en
ontbijt2

De echte zoetekauwen zijn aan het juiste adres bij Honeypie. Hier vindt je de lekkerste taartjes en kun je heerlijk high-tea’en!

lekker ontbijten
ontbijt

Door een unieke samenwerking met Het Roosevelt Hotel in Middelburg kun je genieten van een heerlijk luxe ontbijt!

Bel om te reserveren: +0118-4363609

Lekkere cappuccino

Coffee, booze and food. Zo staat Robuust bekend in Middelburg. Ga er heen voor een heerlijke kop cappuccino of sterk glas whiskey. Een heerlijke stoere afsluiting van jouw shopsessie.

Super leuke winkeltjes
tas

InMiddels: Conceptstore, koffiebar, kapsalon, kantoor, fotostudio en yoga- & pilateslessen in hartje Middelburg. Een super hippe plek waar je zeker even langs moet gaan.

ippy

Ippy: Een bezoekje aan deze leuke goudsmid en juwelier is een absolute must!

Genieten van zon, zee en strand

Op maar 7 kilometer rijden van Middelburg stap je op het strand van Dishoek. Op dit heerlijke rustige strand geniet je van de frisse Zeeuwse lucht, het schone zeewater en de meeste zonuren van Nederland!

12132528_1002141856540732_5912188740069484177_o
original
Frietboetiek BT’je Anders

Frietboetiek BT’je anders is niet voor niets door de friettest van het Algemeen Dagblad beoordeeld als beste frietzaak van Zeeland met een 9.5! Iedere ochtend, behalve op zondag, komt boer de Visser uit Westkapelle met een verse lading aardappelen. Wij schillen deze prachtige aardappelen zelf tot heerlijke frietjes.

Frietboetiek BT is huiselijk, gezellig en warm ingericht met veel zelfgemaakte meubelen. Helemaal goed toeven is het op het overdekte terras met tafelhaard, waar je zelfs op koudere dagen kunt genieten van onze frietjes. Wat je zeker niet mag missen is het huisgemaakte stoofvlees met vlees van Zeeuwse bodem, Indonesische loempia’s, saté’s, soepen en salades.

www.frietboetiekbtjeanders.nl

Leuke restaurants
De Herberg
bar-herberg

Voel je thuis bij de Herberg! Midden in het centrum van Middelburg vind je de huiskamer die je eigenlijk altijd hebt gewild. De Herberg is een leuke hotspot voor iedereen die van lekker eten houdt, maar graag kiest voor een huiselijke sfeer.

De Mug
sfeervol-huiskamer-gevoel

In het hart van de historische binnenstad van Middelburg vind je De Mug. Een sfeervol café restaurant, waar iedereen zich thuis voelt en altijd wat te doen is.

De vriendschap
SONY DSC

Lekker tot rust komen onder het genot van een goed hapje en drankje doe je bij de Vriendschap in Middelburg. Gelegen aan de grote markt.

Altijd wat nieuws te ontdekken

dat is Middelburg

Locatie

Je vindt BND onder de schaduw van de Lange Jan.

Reigerstraat 3
4331 BA Middelburg

Reserveren

©2021 – Ontwikkeld door Floris! webdesign – All Rights Reserved.